Grid List

Voor alle leden van TV Klimmen een gelukkig en gezond 2021!

Het kabinet heeft op maandag 14 december strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames stijgt weer, de druk op de zorg neemt toe. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen gaat Nederland weer in een lockdown.

Lees meer...

Het kabinet heeft op dinsdag 17 november bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november. Dat betekent dat de maatregelen zoals bekend gemaakt op 13 oktober weer gaan gelden, sportkantines blijven gesloten, amateursportwedstrijden zijn verboden en de maximale groepsgrootte is 4 personen. 

Lees meer...

Het kabinet heeft op dinsdag 3 november extra maatregelen genomen in de strijd tegen het Coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis.

Lees meer...

Het kabinet heeft op dinsdag 13 oktober extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal Corona-besmettingen een halt toe te roepen. Onderstaand verhaal is te vinden op de website van de KNLTB.

Lees meer...

Het kabinet heeft op maandag 28 september aangekondigd dat opnieuw landelijke maatregelen getroffen woren in de strijd tegen Corona. Onderstaand verhaal is te vinden op de website van de KNLTB.

Lees meer...

Tennisvereniging Klimmen gaat verantwoord loten verkopen voor een nieuwe AED!
Zaterdag 19 september is de landelijkt lotenverkoop voor de Grote Clubactie 2020 gestart.
Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club.

Lees meer...

Het kabinet heeft woensdag 24 juni tijdens een persconferentie de voorgenomen versoepelingen per woensdag 1 juli bevestigd. Dat betekent dat nu ook sportkantines open kunnen.

Lees meer...

Na vele jaren heeft het college van Voerendaal op donderdag 4 juni groen licht gekregen voor de verdere realisatie van het project Open Club Klimmen (OCK).

De Open Club Klimmen is een initiatief van de inwoners van Klimmen voor gezamenlijke sport, onderwijs, cultuur en zorg op één locatie.

TV Klimmen is ook aangesloten bij dit project.

 

 

 

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van 19 mei heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen.
Spelers mogen vanaf 20 mei ook dubbelen, 4 spelers op een baan bij tennis is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

Lees meer...

Kalender TV Klimmen

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Data TV Klimmen

Binnenkort geen activiteit!

Parkadres

  Kerkveldweg 3
      6343 RJ  Klimmen
      (Géén postadres)
  (045) 405 15 98

Postadres

  Leon Biessenstraat 2
      6418 TL  Heerlen
  info@tvklimmen.nl