Grid List

Het kabinet heeft op dinsdag 13 oktober extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal Corona-besmettingen een halt toe te roepen. Onderstaand verhaal is te vinden op de website van de KNLTB.

Lees meer...

Het kabinet heeft op maandag 28 september aangekondigd dat opnieuw landelijke maatregelen getroffen woren in de strijd tegen Corona. Onderstaand verhaal is te vinden op de website van de KNLTB.

Lees meer...

Tennisvereniging Klimmen gaat verantwoord loten verkopen voor een nieuwe AED!
Zaterdag 19 september is de landelijkt lotenverkoop voor de Grote Clubactie 2020 gestart.
Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club.

Lees meer...

Het kabinet heeft woensdag 24 juni tijdens een persconferentie de voorgenomen versoepelingen per woensdag 1 juli bevestigd. Dat betekent dat nu ook sportkantines open kunnen.

Lees meer...

Na vele jaren heeft het college van Voerendaal op donderdag 4 juni groen licht gekregen voor de verdere realisatie van het project Open Club Klimmen (OCK).

De Open Club Klimmen is een initiatief van de inwoners van Klimmen voor gezamenlijke sport, onderwijs, cultuur en zorg op één locatie.

TV Klimmen is ook aangesloten bij dit project.

 

 

 

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van 19 mei heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen.
Spelers mogen vanaf 20 mei ook dubbelen, 4 spelers op een baan bij tennis is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

Lees meer...

Onderstaande uitnodiging ontvingen wij van de gemeente Voerendaal:

Lees meer...

Goed nieuws, na de jeugd mogen nu ook volwassenen vanaf maandag 11 mei weer buiten tennissen! 
Het kabinet heeft woensdag bekend gemaakt dat vanaf 11 mei buitensporten (niet-contactsporten) zijn toegestaan voor alle leeftijden, onder bepaalde voorwaarden.

Lees meer...

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus iets versoepeld.
Jeugd t/m 18 jaar mag onder voorwaarden sporten vanaf 29 april; de overige maatregelen zijn verlengd t/m 20 mei.

Lees meer...

Het onderstaande artikel is te vinden op de website van de KNLTB.
TV Klimmen sluit zich bij deze maatregelen aan.

Nederland heeft iedereen nodig in de aanpak tegen het coronavirus. Daarom mogen er t/m 28 april geen georganiseerde sportactiviteiten plaatsvinden, ook niet in kleine groepen. We realiseren ons dat tennis bij uitstek een sport is die je op veilige afstand van elkaar kan uitoefenen, maar trekken één lijn met alle sporten en volgen de maatregelen van de regering t.a.v. sluiting van sportclubs, dus ook tennisparken blijven gesloten en tennis en padelactiviteiten mogen er niet plaatsvinden om de kans op verspreiding van het virus te minimaliseren. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze tijden.

Competities
De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie blijft voorlopig uitgesteld naar begin mei. Het kabinet heeft aangekondigd op 21 april een besluit te nemen over het vervolg van de maatregelen na 28 april. De KNLTB neemt zo snel mogelijk na 21 april het besluit of de nieuwe startdatum en planning van de competities haalbaar is of dat nieuwe aanpassingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de situatie en dan geldende maatregelen met betrekking tot het coronavirus. We houden ons hierbij aan de adviezen vanuit het RIVM en NOC*NSF.

Voor meer dan 200.000 tennissers is de competitie hét hoogtepunt van het tennisseizoen. We proberen er dan ook alles aan te doen om de competitie door te laten gaan, voor zover de situatie het toelaat. Uiteraard staat de gezondheid van onze leden voorop.

We zijn alle mogelijke scenario's en bijbehorende consequenties aan het bekijken. We denken dan na over vragen als ‘Hoeveel speeldagen zijn er nog tot ...? Welke toernooien en evenementen zijn er? Welke capaciteit is er op clubs?’ Er zijn nu in grote lijnen 3 opties: de Voorjaarscompetitie starten in weekend van 9/10 mei, de Voorjaarscompetitie opknippen en een deel voor de zomer en een deel na de zomer spelen, de Voorjaarscompetitie in zijn geheel na de zomer spelen in plaats van de Najaarscompetitie.
Welke keuze we ook maken, het zal ingrijpende gevolgen hebben voor verenigingen, spelers en onze organisatie. Daarom nemen we ook even de tijd om hier een beslissing over te nemen. In deze tijd moeten we geen overhaaste beslissingen nemen.

 

Kalender TV Klimmen

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Data TV Klimmen

Binnenkort geen activiteit!

Parkadres

  Kerkveldweg 3
      6343 RJ  Klimmen
      (Géén postadres)
  (045) 405 15 98

Postadres

  Leon Biessenstraat 2
      6418 TL  Heerlen
  info@tvklimmen.nl