sponsor_Happy_Frites_60.jpgsponsor_Heuvellandwonen.nl_60.jpgsponsor_De_Grave_60.jpgsponsor_ivossportshop_60.jpgsponsor_Aelmans_60.jpgGrote_Clubactie_728x90-300dpi.gifsponsor_hellebeuk_60.jpgsponsor_brandbier_60.jpgsponsor_automaessen_60.jpgsponsor_Dunlop_60.jpg

Belangrijk bericht voor alle leden!!
Tennis en het Corona-virus.
Afgelopen maandag 16 maart 2020 heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het Corona-virus zoveel mogelijk te beperken.
De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die afgelopen maandag zijn afgegeven.

Dit betekent dat zij adviseren om alle sportactiviteiten af te gelasten. Ook de clubgebouwen gaan op slot. Deze maatregelen gelden voorlopig t/m 6 april 2020 in heel Nederland.

Het kabinet heeft ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt ook ondersteund door de KNLTB.
Dit betekent dat geadviseerd wordt om alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep-bijeenkomsten ook af te gelasten. 

Het bovenstaande beschouwend hebben wij als bestuur van TV KLIMMEN besloten dat alle evenementen vanaf heden t/m 6 april 2020 zijn geannuleerd.

CONCREET BETEKENT DIT DAT ONDERSTAANDE EVENEMENTEN NIET DOORGAAN:

  • Jeugdcompetities
  • Alle vergaderingen van bestuur en commissies/werkgroepen
  • Openingstoernooi 28 maart
  • Husselavonden
  • Trainingen en lessen
  • Vrij tennissen

Daarnaast willen we iedereen dringend meegeven dat indien U een van de symptomen heeft zoals verkoudheid, keelpijn, verhoging en/of koorts en/of binnen de risicogroep valt contact met andere mensen te vermijden.

Als bestuur zullen wij de ontwikkelingen nauwgezet volgen en in geval van aanvullende maatregelen en/of wijzigingen in hetgeen nu voorgeschreven is u hieromtrent nader informeren.  


Namens het Bestuur van TV KLIMMEN

Theo Nelissen