sponsor_Het_Sanitairhuis_60.jpgsponsor_Bjorn_Janssen_Dakwerken_60.jpgsponsor_Renier_Linden_60.jpgsponsor_Coumans_Installaties_60.jpgsponsor_De_Grave_60.jpgsponsor_ivossportshop_60.jpgsponsor_Klinkers_60.jpgsponsor_hellebeuk_60.jpgsponsor_Aelmans_60.jpgsponsor_Heuvellandwonen.nl_60.jpgsponsor_brandbier_60.jpg

Ledenadministratie Algemeen


Na indexering (1,50%) zijn de contributiebedragen voor 2019 als volgt vastgesteld: 

Senioren (op 1 januari 17 jaar en ouder)  117,00  
       
Junioren 15 t/m 16 jaar (peildatum 1 januari)   72,00  
       
Junioren 10 t/m 14 jaar (peildatum 1 januari)   61,00  
       
Junioren t/m 9 jaar (peildatum 1 januari)   50,00  
       
Gezinslidmaatschap (maximaal)  310,00  
       
Competitielidmaatschap   54,00  
(geen lid bij andere tennisverenigng)      
       
Overkoepelend lidmaatschap   25,00  
(hoofdlid bij andere tennisvereniging)      
       
Ondersteunend lidmaatschap   25,00  
(geen tennisactiviteiten)      
       
Overstijgend lidmaatschap   25,00  (bovenop reguliere contributie)
(informatie)      
       
Zomerlidmaatschap VV Hellas (Senioren) 50,00  
(periode 10 juni 2019 t/m 30 september 2019)      
       
Zomerlidmaatschap VV Hellas (Jeugd t/m 17 jaar) 25,00  
 (periode 10 juni 2019 t/m 30 september 2019)      

 


Aanmelden

De aanmeldingsprocedure voor Tennisvereniging Klimmen is als volgt:

      1. Vul bij voorkeur het elektronische aanmeldingsformulier in, dat te vinden is in het menu item Aanmelden als lid onder het menu Leden. Hierbij moet een digitale pasfoto (minimale resolutie 300x400, lichte achtergrond, vooraanzicht en gezicht is ongeveer 2/3 van de foto) worden geüpload. Een andere mogelijkheid is om een aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen of per post te verzenden. De adresgegevens staan in het menu item Ledenadministratie onder het menu Leden. Om dit aanmeldformulier te openen klik op onderstaande link (WORD 97-2003):   Aanmeldingsformulier
      2. Na aanmelding ontvangt u een factuur.
      3. De aanmelding is definitief zodra de factuur is betaald.

 

Doorgeven wijzigingen

Het doorgeven van wijzigingen (zoals adresgegevens) aan de Ledenadministratie kan via het elektronische wijzigingsformulier, dat te vinden is in het menu item Doorgeven wijzigingen onder het menu Leden

 

Afmelden

Indien u het lidmaatschap wilt beëindigen, dan moet u dit doen VÓÓR 31 december. Indien men zich pas na 31 december afmeldt, dan worden de kosten voor het bondslidmaatschap van het nieuwe seizoen (€ 15,-) in rekening gebracht. Het afmelden kan bij voorkeur via het elektronische afmeldingsformulier, dat te vinden is in het menu item Afmelden als lid onder het menu Leden. Een andere mogelijkheid is om de afmelding per e-mail of post te doen. De gegevens staan in het menu item Ledenadministratie onder Leden.

 

Contributie

De contributiebedragen zijn te vinden in het menu item Contributie onder het menu Leden.

 

Toegang tot park

Als bewijs van lidmaatschap ontvangt u de triokaart, inclusief contributiesticker, die toegang geeft tot de accommodatie van Tennisvereniging Klimmen aan de Kerkveldweg 3 in Klimmen.

 

Vele handen maken licht werk

Onze tennisvereniging draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Zo worden de kosten van het lidmaatschap laag gehouden. Vele handen maken licht werk en alle hulp, in welke vorm dan ook, is van harte welkom. Op zo wel het digitale aanmeldingsformulier als het gewone kunt u aangeven of u ook een steentje wilt bijdragen.

 

Jeugdactiviteiten

Alle informatie over de Jeugdcommissie en haar activiteiten is te vinden onder het menu Jeugd.

 

Competitie en toernooien

Alle informatie m.b.t. KNLTB-competitie en toernooien is te vinden onder het menu Prestatief.

 

Recreatieve activiteiten

Alle informatie over recreatieve activiteiten is te vinden onder het menu Recreatief.

 

Tennislessen

Voor beginnende tennissers zijn tennislessen een leuke manier om basisvaardigheden onder de knie te krijgen en kennis te maken met andere clubleden. Meer over de tennislessen binnen onze vereniging is te vinden onder het menu Lessen.

 

Overstijgend lidmaatschap

Het Overstijgend lidmaatschap is in het leven geroepen door de 3 samenwerkende tennisverenigingen TC Hulsberg, TC De Waterkoel Schimmert en TV Klimmen. De betekenis wordt uitgelegd in het menu item Overstijgend lidmaatschap onder het menu Leden.

 

Overkoepelend lidmatschap

Als hoofdlid van een andere tennisvereniging kan men zich aanmelden als Overkoepelend Lid van TV Klimmen om voor een gering bedrag gebruik te mogen maken van de banen van onze tennisvereniging. De contributie voor het Overkoepelend Lidmaatschap is te vinden in het menu item Contributie onder menu Leden.

 

Competitielid

Eer bestaat de mogelijkheid om alleen tijdens de competitieperiode lid te worden van TV Klimmen. De contributie voor het Competitielidmaatschap is te vinden in het menu item Contributie onder menu Leden.

 

Ondersteunend lidmaatschap / Jeu de Boules

Tennisvereniging Klimmen stelt heel erg op prijs als leden, die niet meer kunnen of willen tennissen, toch betrrokken blijven bij onze vereniging. Zij kunnen zich dan opgeven als Ondersteunend Lid. Zij hebben stemrecht, ontvangen het clubblad, zijn welkom op feestavonden en de ledenvergadering, kunnen meedraaien in commissies en bij de kantinedienst. Verder mag men gebruik maken van de Jeu-de-Boules baan, maar men mag geen gebruik maken van de tennisbanen.

Een Ondersteunend Lid hoeft niet eerst gewoon lid te zijn geweest om Ondersteunend Lid te worden. Dit lidmaatschap is bijvoorbeeld ook een mogelijkheid voor partners van actieve leden of andere familieleden, die zelf niet kunnen of willen tennissen, maar er toch bij willen horen. De contributie voor het Ondersteunend Lidmaatschap is te vinden in het menu item Contributie onder menu Leden.T.C. Hulsberg     T.C. De Waterkoel     T.V. Klimmen

Overeenkomst tussen TC Hulsberg (hierna te noemen ‘TCH’), TC de Waterkoel (hierna te noemen ‘TCW’) en TV Klimmen (hierna te noemen ‘TVK’).

a.) De tennisverenigingen TCH, TCW en TVK versterken hun samenwerking.

Tegen een meertarief van € 25,-, per seizoen, worden alle leden van TCH, TCW en TVK in de gelegenheid gesteld om op alle drie de tennisparken te kunnen tennissen (hierna te noemen ‘de regeling’) onder de volgende voorwaarden:

b.) De regeling geldt alleen voor de leden die een bijbetaling van € 25,- extra, per persoon, bovenop het contributietarief verrichten. Opgave voor de regeling geschiedt volgens de spelregels van de 3 verenigingen. D.w.z. dat een TCH lid dat aanvullend wil spelen in Schimmert en Klimmen, zich opgeeft via de website van TCH, een TCW lid dat aanvullend wil spelen bij TCH en TVK zich opgeeft via de website van TCW, dat een TVK lid dat aanvullend wil spelen in Hulsberg en Schimmert, zich opgeeft via de website van TVK (klik hier). De personen ontvangen een extra pas.

b.1) De regeling geldt de gehele dag, maandag t/m zondag gedurende het speelseizoen en op dagen dat het park daadwerkelijk geopend is.

Op bovengenoemde tijdstippen mag alleen getennist worden, wanneer er op een of meerdere banen overdag geen sprake is van:

b.1.1.) Competitie activiteiten (dit zijn in het algemeen de dinsdagochtend/-middag, de woensdagmiddag, de zaterdagochtend/-middag en de zondagochtend/-middag); deze activiteiten verschillen per vereniging.

b.1.2.) Lesuren.

b.1.3.) Clubtoernooien en andere evenementen.

b.2.) Het eigen ‘baanreglement’ van TCH / TCW/TVK voor het betreden van de banen dient ook gevolgd te worden door die leden met een aanvullend € 25 lidmaatschap.

c.) In artikel b.1.1 t/m b.1.3 genoemde clubactiviteiten, hebben te allen tijde voorrang op de regeling, zoals in artikel b.1 omschreven.

d.) Ieder lid dient te allen tijde de KNLTB pas bij zich te hebben en de pas voor het aanvullend lidmaatschap, bij het betreden van een van de tennisparken van TCH,TCW en TVK en deze kunnen laten zien, indien gevraagd. De tennisparken hebben en houden het recht, wanneer het lid weigert de KNLTB pas te laten zien, desbetreffend lid van de baan te kunnen verwijderen.

e.) Het deelnemen aan de competitie en de clubkampioenschappen op de parken waarvoor niet het basislidmaatschap geldt, is hiervan uitgezonderd.

f.) Alle betrokkenen worden verzocht eventuele onvolkomenheden in de regeling in goed onderling overleg op te lossen en ter verbetering van de regeling eventuele opmerkingen / suggesties door te geven naar de verantwoordelijke voor de ledenadministratie.

De regeling is op de rit gezet met unanieme instemming van de verenigingsbesturen.

Datum: februari 2015

Bestuur TCH                              Bestuur TCW                              Bestuur TVK

 


  Ledenadministratie

Bob Merx

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  (043) 850 28 28

    (06) 168 167 93

 

  Bankrekening

IBAN NL70RABO0125909063

BIC   RABONL2U

 

Ledenadministratie

  Bob Merx
  ledenadministratie@tvklimmen.nl
  (043) 850 28 28
   (06) 168 167 93

Bankrekening

   IBAN NL70RABO0125909063
   BIC    RABONL2U